Turvetytöt hoitoa+hemmottelua+hulluttelua

Perinne- ja luonnonmukaiset turve- ja yrttihoidot

Hoitoa-turpeen orgaaniset vaikutusaineet rentouttavat lihaksia, tasapainottavat elimistön ph:ta ja poistavat raskasmetalleja.

Hemmottelua- turvehoito antaa aikaa pysähtyä ja nauttia tästä hetkestä. Hoitoturve on luonnon oma 100% eliksiiri.

Hulluttelua- uusi elämys yhdistää ja tuo iloa elämään. Tule ja koe yksin tai ystävän kanssa!

Luonnonyrtit- villiyrtit virkistävät, hoitavat kehoa ja mieltä.

Meiltä Turvehoidot, Turvesaunat, virkistysohjelmat, villiyrtit.

Ota yhteyttä teemme hulluttelutarjoukset!

Turve terveisin

Turvetytöt

Tanja, Minna ja Arja

Kalevala Experience

turvetytot@suomi24.fi

puhelin.0442755288

Turvetytöt toiminta ja palvelu

Toimijoilla on kaikilla turvehoitajan pätevyys, minkä suorittivat turveasiantuntija, Heikki Ruhan Lehtopeat Oy johdolla. Näiden lisäksi Tanja hyödyntää kalevalaista hierontatekniikkaa hoidoissaan, Arjan suurtalouskeittiönkoulutus antaa lisämaustetta villiruokamenuihinja Minna aiemmat sosiaali- ja hoitoalan työvuodet huomioivat asiakkaan henkisen hyvinvoinnin.Näin turvetytöt voivat huomioida turvepalveluissa asiakkaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin.

Turvetytöt järjestävät turve- ja yrttihoitokylpyjä sekä asiakkaan tilauksesta että ennalta suunnitelluilla turveviikoilla eri teemoittain.

Turvetytöt olivat mukana Kajaanin joulutorilla esittelemässä turvehoitoja ja tuotteita. Sen jälkeen järjestimme Osuuskunta Impilinnan turvehoitoviikon tammikuussa 2017, joilloin viikon aikana teimme yli 30 turvehoitoa. Seuraava Impilinnan turveviikko-tapahtumamme on huhtikuulla 8.-13.4.2017. Turvehoidoissa käytämme Lehtopeat Oy:n tuottamia ja valmistamia laadukkaita turvetuotteita. Lehtopeatin hoitoturve on korkealaatuista (von post asteikolla h8). Kasvukauden mukaiset villiyrtit ovat toimijoiden itsensä talteenottamia ja kuivattamia luonnonyrtteja Kuumusta, Kuhmon ja Suomussalmen rajalta. Keruu toteutetaan puhtailta kasvupaikoilta kestävän kehityksen periaattein.